JEANS for alle 19.-20. oktober

One-stop jeans shopping

Denne helgen får du 20-70% avslag på jeans i alle våre fem etasjer! Fredag og lørdag 19.-20. oktober feirer alle SUNDTs butikker vårt fantastiske utvalg av jeans med JEANSwknd. Nyt av husets vanvittige ekspertise og mangfoldige utvalg fordelt på 8 butikker i fem oversiktlige etasjer! Vårt jeans-utvalg dekker hele familiens behov. Vi har alt fra Cubus‘ barneavdeling i U.etg, via stort utvalg til dame blant annet i 1.etg og 2.etg hos f. eks. Days Like This, til jeans til den kresne herremann hos Volt i 3.etg eller Carlings i 4.etg. JEANSwknd er ganske enkelt one-stop jeans-shopping for hele familien i ♥ av Bergen.

Utvalg og ekspertise innen jeans

I tillegg til meget gode tilbud kan vi friste med et godt utvalg kjente jeansmerkevarer som Levis, Diesel, Lee, Nudie, Tiger of Sweden, Dr. Denim og Wrangler med flere! I alt har vi mer enn 20 kjente merker, og over 100 modeller med alt fra to til seks varianter av farger og vasker innen hver modell!! Spør oss gjerne om hva som er nytt for høsten innen denim, hvordan behandle, style og vaske jeans, og selvfølgelig hvilken modell, vask og passform som passer akkurat deg best.

Gå ikke glipp av stort jeanstorg i 4.etg!

JEANSwknd med god samvittighet

Alle våre jeansforhandlere tar i mot gamle bukser til «resirkulering» i våre gjenbruks-bokser. Innsamlingen går til Fretex. Vi har også skredderservice i alle butikker til tilpassing av brukte jeans eller justering av dine nye dongeribukser. Våre produsenter tenker også på miljøet. Flere av våre bukser er svane-merket, produsert i økologisk bomull og produsert under forhold tilknyttet det globale initiativet Better Cotton Initiative (BCI).

De beste tilbudene*:

Cubus: 25% på ALLE jeans, dame/herre/barn

Carlings: 20% på ALLE jeans, inkl. Dr. Denim

Levis Store: Stort utvalg jeans kr. 300,-

Bik Bok: 20% på ALLE jeans

Days Like This: 20% på ALLE jeans, Bootcut jeans 199,-

Wow: 2 for 1 på utvalgte jeansmodeller

Urban: Utvalgte modeller av jeans/bukser kr. 199,-

Volt: En mengde merkejeans nedsatt

Gå ikke glipp av jeans-outlet i 4.etg!

 

*SUNDT moteklubb

Det aller største utvalget av de beste tilbudene får du som medlem av SUNDT moteklubb. Meld deg inn via denne lenken, eller sms «SUNDT» til 2012. Tjenesten er gratis.

I sammenheng med JEANSwknd deler vi ut to gavekort verdi totalt kr. 1000,-! Tips gjerne dine jeans-entusiastiske venner. Sjekk ut vår Instagram @sundtmotehus!

Velkommen til JEANSwnd hos SUNDT motehus.