Festlig hverdag – hver dag

Hele familien Velkledd

Mange har en forventning om at dette kan bli en sommer der vi kan pynte oss litt igjen og oppleve mye glede og positivitet.
Så hva blir da hverdagsmoten denne sommeren?

Lin

Lin er sommerens favoritt-trend hos Sundt. Klassisk, tidløst og luksuriøst er stikkord i Cubus’ kolleksjon. Hverdagsluksus.
Ubleket, ubehandlet, naturlig farget – er veldig i tiden. Det har nok mye med den økende bevisstheten rundt bærekraft å gjøre.
Lin krever lite bruk av vann og kjemikalier for å dyrkes, forteller Christine Dibiagio. Senior designeren i Cubus med 33 års erfaring med mote og design.

Sommerkjoler 2021: 4 trender du vil elske!

Den romantiske sommerkjolen med volum og puffermer vil være en sterk trend i år. Like fine i byen som på hytta, på stranden eller på en bar.
De kan styles ned med hverdagslige sneakers, lave sandaler og Birkenstocks – eller opp på kveldstid med sandaler med høye hæler og et belte i livet.

Stroppekjolen, sommerkjolen med spagettistropper, sender definitivt tankene til 90-tallet. Cubus har stor tro på den romantiske smock-kjolen denne sesongen.
Deres storsatsing har et ettersittende liv, brede stropper og et langt skjørt med vidde og kapper. Den perfekte kjolen for en midtsommerfeiring.
Gjerne med en cardigan eller blazer over i de sene nattetimer.

Skjortekjolen har vært i trendbildet en stund og er vel noe av det mest komfortable du kan kle deg i, enten de er av lin eller av økologisk bomull.
Den er elsket av deg som har liten tid til å kle deg, men vil være sikker på at du fremstår velkledd. En kjole vi alle kan trenge i garderoben, med andre ord.

Nå kommer også diverse sommerkjoler med struktur. Spesielt seersucker har et stort comeback, kan Christine fortelle. Det aller beste med den
tradisjonsrike tekstil-strukturen? Den gjør at sommerkjolen føles luftig, er supertrendy og ikke krøller. Det som karakteriserer den ujevne veve-teknikken,
med assosiasjoner til pinstripe-dresser fra sommerfest på den britiske cricketklubben, er at den skaper bittesmå folder og sammentrekninger i stoffet.

Vi vil definitivt ha flere kjolefavoritter på en gang denne sesongen. Og nettopp sommerkjolen må vel være akkurat det motedrømmer er laget av?

Coloured denim

Gjør plass til pastellfarget denim! Frisk opp denim-garderoben med et par fargede jeans eller jakke.
En perfekt balanse mellom sukkersøtt og røft, edgy og fresht, moderne og retro.
Fashion statements som enkelt gir antrekket en herlig dose sarte farger som hører våren og sommeren til!

Tilbud på Sundt nå!

Cubus: 299kr Alle kjoler, -25% All lin & denim,  -25% Alt undertøy til dame.
299kr Alle bukser (ikke jeans), 299kr Linskjorter til herre.
Kjoler jente 199kr/249kr. Bukser til gutt 149kr/199kr.

Wow:  -20% Alle ord. varer, -25% Alle kjoler (fra torsdag 6.5)

Bik Bok:  499kr Blazer & Shorts settpris

Volt: -25% ved kjøp over 1500kr Spring Look , 2999kr Dresspakke

Junkyard: -30% off Vans

Levi’s Store: Se nytt stort utvalg Levi’s Chinos til dame og herre.
«Give your denim a day off» som de sier hos Levi’s i disse dager.

Digg Hair: Herreklipp fra 650kr, dameklipp fra 925kr

Skoringen: Bunadsko til dame og herre fra 599kr, til barn fra 399kr.

Besøk våre butikker (husk 2m avstand, munnbind og bruk anti-bac stasjoner), Søk & Reserver eller bestill varene du ønsker i nettbutikk.
Levering helt hjem- gratis! SHOP
Vi kler deg opp til festlig hverdag – hver dag.

SUNDT
Klær▪️Sko▪️Frisør▪️Kosmetikk▪️Accessories
MAN-FRE: 09-21/LØR: 09-18
Torgallmenningen 14, Bergen