byNATT 13. des! Fra kl. 08.00.

Klikk for zoom!

Hey Early Birds

Torsdag 13. desember holder SUNDT åpent kl. 08.00 – 24.00! Vi har flotte tilbud i samtlige butikker hele åpningstiden. Nytt for denne jule-byNATTen er at vi åpner dørene kl. 08.00. Med ekstra gode «timetilbud». Early Bird-tilbudene gjelder fra kl. 08-10! Blant annet får du 40% på alle klær hos Cubus! Se alle Early Bird-tilbudene HER!

Lett frokostservering

Fra kl. 08.00 er alle våre handlende gjester velkommen til å ta med seg en god smakebit fra Daily Pots pop-up frokostservering i 3./4.etg! Spennende vegansk meny med blant annet kaffi og te av høy kvalitet, grøt, chia pudding og gluten frie havre-cookies! Wow!

Pynt deg til jul

SUNDT er bare mote. Klær, sko og tilbehør til hele familien! Få deg et antrekk til byNATT-priser. Pynt deg for noen du er glad i til jul ♥

SUNDT inspirerer

Se vårt gave- og antrekksinspirasjons-hjørne i 4.etg! Her har vi et utvalg av det alle våre butikker anbefaler av tips til julegaver og antrekk til romjulskos med familen.

SUNDT moteklubb

Meld deg inn i Sundts kundeklubb å få ekslusiv forkjøpsrett på byNATT-tilbudene fra onsdag kl. 15.00! Meld deg inn via denne lenken, eller sms «SUNDT» til 2012. Vis sms i butikk. Tjenesten er gratis.