Julestemning og gavetips – byLØRDAG

Klikk for zoom

Jule-byLØRDAG

Lørdag 8.desember er det jule-byLØRDAG i Bergen sentrum. Opplev SUNDTNISSENE, torgsalg, varm gløgg, flott julebelysning, glade bergensere og et variert tilbud av myke julegavetips kun SUNDT kan tilby.

Det skjer på SUNDT

Hele Bergens SUNDTNISSENE har premiére fredag 7.desember. Første forestilling er kl. 10.00.

På byLØRDAG kan du møte SUNDTNISSENE når de tar en sjelden tur ut av nissevinduet for å hilse på store og små kl. 11.00 inne på SUNDT! Føste forestilling lørdag kl. 12.00. Les mer og hold deg oppdatert på facebook om SUNDTNISSENE her.

Fra kl. 09.00 har vi torgsalg utenfor med et variert utvalg av sesongens klær fra Bik Bok og Carlings til «crazy priser»!

Myke og harde gavetips

Lørdag kan du besøke vår «Be Inspired»-utstilling i 4.etg. Her fikser vi alle julegave-ideene for deg! Ekstra «hot» denne julen er kimono/badekåpe og kosmetikk-gaveesker til hun. Gensere og gaveesker med undertøy og strømper til ham. Til barna er et mykt og gøy pysj-sett eller en «onesie» en sikker vinner til romjulskosen! Innpakkingsbord har vi også. Enkelt og greit ;-)

SUNDT moteklubb

Meld deg inn i Sundts kundeklubb og få ekslusiv forkjøpsrett på byLØRDAG-tilbudene fra fredag kl. 15.00! Meld deg inn via denne lenken, eller sms «SUNDT» til 2012. Vis sms i butikk. Tjenesten er gratis.

Ha en magisk god jul, og en velkledd høytid.

Mote for alle – midt i ♥ av Bergen!